Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Grujica Dušan: Vreme je za GRUPU - | K-013 Portal

Grujica Dušan: Vreme je za GRUPU

grupa, komsija ne partija, grujica dusan, pancevo. lokalni izbori 2024

Vreme je da svako od nas pruži koliko može da bi naše Pančevo bilo jedno prelepo mesto za život, da se osećamo bezbedno i živimo bezbrižno u našem gradu.

Da radimo zajedno i gradimo neku lepšu budućnost! Da roditelji ne doživljavaju stres pred početak svake školske godine već da grad učini sve da se deci omoguće besplatni udžbenici, da se više uloži u škole jer se u njima stvaraju deca koja će biti nosioci i budućnost ove zemlje.

Da penzioneri uživaju u svojim penzionerskim danima pored Tamiša i uređenih parkova, da se deca bezbrižno igraju i uživaju u čarima detinjstva. Da se selima vrati nadležnost u upravljanju. Da se povrati ulična rasveta kakva treba da bude i da se izađe iz mraka kako bi bile obasjane prelepe ulice našeg grada. Psi lutalice da se sklone sa ulica u azile kako bi se građani osećali bezbednije a psi bili zbrinuti.

Jedno javno komunalno preduzeće kojim će biti pokrivene sve usluge u gradu a ne da se nadležnost prebacuje sa jednog na drugo a da se problemi ne rešavaju. Imamo ideje imamo volje treba nam pomoć svakog od vas pojedinac ne može mnogo ali GRUPA može, zajedno možemo sve! Dosta je bilo podela, kukanja i čekanja da se stvari reše same od sebe, vreme je da se pokrenemo svi i uradimo sve što možemo za lepšu budućnost našeg Pančeva.

KOMŠIJA, NE PARTIJA!



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS