Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website KOVIN: U subotu počinje prolećni deo sezone za fudbalere Radničkog - | K-013 Portal

KOVIN: U subotu počinje prolećni deo sezone za fudbalere Radničkog

fk radnicki, kovin

Utakmicom u Novim Kozarcima protiv domaće Slobode, fudbaleri Radničkog u subotu počinju prolećni deo sezone u Vojvođanskoj ligi “Istok”. Utakmica u Novim Kozarcima počinje u 14.30.

Podsećamo, Kovinci su zimsku pauzu proveli na pretposlednjem, 15. mestu na tabeli sa 12 bodova i u drugom delu sezone čeka ih borba za opstanak u Vojvođanskoj ligi “Istok”.

Kovinski klub je pauzu u prvenstvu iskoristio da se pojedinim igračima zahvali na saradnji, ali i da se pojača, kako u igračkom kadru, tako i na klupi. Iz kluba je otišlo osam fudbalera, došlo je njih jedanaest, a predvodi ih nekadašnji kapiten Dušan Deliblaćanin. Na klupi Radničkog, pored Miloša Đorđevića, ovog proleća sedeće i iskusni trener Nikola Bokun. Sa izmenjenim igračkim kadrom i pojačanjem na klupi, Radnički će pokušati da izbori opstanak u Ligi u godini u kojoj obeležava veliki jubilej – 120 godina postojanja.

Za ostale klubove iz kovinske opštine, prolećna sezona počinje 17. marta - Druga južnobanatska liga “Zapad”, odnosno sedam dana kasnije kada je reč o Opštinskoj ligi Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS