Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Miroslav Aleksić (Narodna stranka): Pančevci, neka se i vaš glas čuje u Narodnoj skupštini - | K-013 Portal

Miroslav Aleksić (Narodna stranka): Pančevci, neka se i vaš glas čuje u Narodnoj skupštini

miroslav aleksic, narodna stranka pancevo

Šef poslaničke grupe Narodne stranke u Skupštini Srbije Miroslav Aleksić poziva građane u ime Narodne stranke, da se konkretnim predlozima i ukazujući na probleme iz svog okruženja uključe u rad parlamenta gde će im kao predstavnici građana, poslanici Narodne stranke biti na raspolaganju.

"Dragi prijatelji, predugo su oni pokušavali da nas ućutkaju. Predugo su se oni bogatili, sarađivali sa kriminalcima i govorili o istorijskim rezultatima dok nam se država raspada a deca odlaze odavde.

Njihov dobar život nije naš dobar život. Došlo je vreme da se čuje vaš glas u Skupštini.

Zato će poslanici Narodne stranke dati sve od sebe da budu vaš glas najbolje što umeju", rekao je Aleksić

Poslanička grupa Narodne stranke ima 12 poslanika u Skupštini Srbije Miroslava Aleksića kao šefa poslaničke grupe, Borislava Novakovića, Sinišu Kovačevića, Vladimira Gajića, Sandu Rašković - Ivić, Vladetu Jankovića, Ivanu Parlić, Stefana Jovanovića, Slavicu Radovanović, Marinu Lipovac- Tanasković, Branislava Tomaševića i Đorđa Stankovića. Njima se možete obratiti na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na broj telefona 063/817345. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS