Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Naš kraj, naša ideja! - Otvoren konkurs za program donacija Lokalne fondacije LFP - | K-013 Portal

Naš kraj, naša ideja! - Otvoren konkurs za program donacija Lokalne fondacije LFP

lokalna fondacija pancevo, konkurs

Lokalna fondacija LFP organizuje treći konkurs Naš kraj, naša ideja! kako bi finansijski podržala građanske i komšijske inicijative na čitavoj teritoriji grada i naseljenih mesta Pančeva. Imate kreativnu ideju kako da poboljšate Pančevo? Hoćete da sredite svoj komšiluk, rešite lokalni problem ili edukujete zajednicu? Jednostavno - hoćete da vaš kraj postane bolji za ljude u njemu - okupite tim, napišite plan akcije i konkurišite!

Podržavamo ljude koji su udruženi i imaju želju da na neki način poboljšaju svoju ulicu, kraj, zajednicu i mesto u kojem žive. Verujemo da mnogi naši sugrađani i komšije tačno znaju šta i na koji način može da se popravi i ulepša u njihovom okruženju, koje bi aktivnosti njima bile značajne i zanimljive - i da imaju konkretne ideje da ove pozitivne promene sprovedu u delo! Inicijative koje podržavamo kroz ovaj program nisu tematski ograničene, mogu se realizovati u oblastima kao što su kultura, obrazovanje, umetnost, ravnopravnost, ljudska prava, unapređenje i zaštita životne sredine, javno zdravlje, informisanje zajednice, i sve druge koje kao važne odredi sama zajednica.

Ko može da se prijavi?

Lokalna fondacija LFP podržaće udruženja građana i neformalne grupe.

Koliki je iznos donacije?

Na raspolaganju imamo ukupno 705.000,00 dinara, a maksimalni iznos donacije koji će biti dodeljen pojedinačnim inicijativama iznosi od 60.000,00 do 120.000,00 dinara.

Kako da se prijavite?

Pozivamo sve one koji imaju predlog za poboljšanje svog mesta da nam pošalju prijavu na sledeći način:

1. Posetite link https://www.lokalnafondacijapancevo.org/konkursi/nas-kraj-nasa-ideja-2023/

2. Dobro pročitajte uslove konkursa i Često postavljena pitanja

3. Sačuvajte i popunite Formular za apliciranje

4. Pošaljite nam Formular putem mail-a na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Prijave možete poslati najkasnije do 30. 04. 2023. godine do 23:59 časova.

*Tokom izbora inicijativa, vodiće se računa o tome da inicijative dolaze iz različitih delova grada (urbana naselja i naseljena mesta/sela), kao i one koje predlažu i sprovode nove i inovativne pristupe u zajedničkom delovanju.

Sva pitanja možete postaviti na Info sesijama koje organizujemo - 10. aprila i 20. aprila uživo u Pančevu. Prijavite se na sesiju putem linka https://forms.gle/jN8piELksEXzGKPG7 Sve informacije i detalje u vezi sa prijavom na konkurs, kriterijumima i dodelom finansijske podrške pogledajte na web stranici lokalnafondacijapancevo.org Posetite naše društvene mreže kako biste videli šta smo do sada radili - Facebook Lokalna fondacija pPančevo i Instagram @lokalna.fondacija.pancevo

Lokalna fondacija LFP

Mi smo razvojna fondacija i funkcionišemo na sledeći način - sakupljamo donacije od građana i kompanija da bi smo kroz taj stvoreni fond finansijski podržali inicijative koje se prijavljuju na ovaj konkurs i sprovode projekte. Na taj način ljudi prave pozitivne promene u svojoj lokalnoj sredini, doniran novac se vraća u zajednicu i stalno kruži, a dobrobiti tog procesa osećaju svi građani i građanke Pančeva.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS