Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website NEŠTO JE TRULO U GRADU PANČEVU: Stub ulične rasvete pao na parkirani automobil u naselju Kotež 2 (FOTO) - | K-013 Portal

NEŠTO JE TRULO U GRADU PANČEVU: Stub ulične rasvete pao na parkirani automobil u naselju Kotež 2 (FOTO)

bandera pala na automobil, pancevo, stub ulicne rasvete, pao na automobil

Incident koji se večeras dogodio u naselju Kotež 2, gde se bandera ulične rasvete srušila na parkirani automobil ne samo da je izazvao uznemirenje među građanima, već je istakao ozbiljne propuste u održavanju infrastrukture od strane gradske uprave grada Pančeva. Ovaj slučaj nije samo izolovan incident - on je jasno pokazatelj dugotrajnog problema sa održavanjem infrastrukture u našem gradu.

Fotografije stuba ulične rasvete koje su dostavljene K-013 portalu jasno prikazuju razmere propadanja i korozije. Očigledno je da je ova situacija mogla biti izbegnuta adekvatnim održavanjem, ali grad Pančevo je očigledno ignorisao upozoravajuće znakove. 

be0ad116 63b4 41e8 a343 a79cda46315a

Odgovornost za redovno održavanje infrastrukture leži na lokalnim vlastima, a ovaj incident je potpuno razotkrio njihovu nesposobnost da ispune ovu obavezu. Građani ne smeju biti izloženi riziku zbog propadanja infrastrukture u njihovim naseljima, a grad Pančevo je evidentno podbacio u pružanju osnovnog nivoa sigurnosti.

Grad Pančevo mora hitno preduzeti konkretne mere kako bi se osigurala bezbednost građana. Održavanje infrastrukture mora biti apsolutni prioritet, a grad Pančevo mora preuzeti punu odgovornost za svoje propuste i obezbediti da se slični incidenti više nikada ne ponove.

a32d2707 2243 4846 b15e fe8ab9e6de17

Ovaj incident u Kotežu 2 ne samo da zahteva hitnu akciju, već zahteva i temeljnu reviziju procesa održavanja infrastrukture u gradu Pančevu. Građani ne zaslužuju da se osećaju nesigurno zbog nebrige i nesposobnosti gradske uprave.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS