Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: U toku su prijave za PANDEBATU koja se održava 21. januara - | K-013 Portal

PANČEVO: U toku su prijave za PANDEBATU koja se održava 21. januara

pandebata, pancevo, rct mihajlo pupin

Pandebata koju organizuje Udruženje MC ,,Karika, umetnost, nauka", u saradnji sa Centrom za talente i Narodnim muzejom Pančevo održaće se održaće se u subotu 21. januara od 13 časova.

Organizatori pozivaju učenike srednjih škola da se prijave. Jedan tim čine dva učenika iz bilo koje srednje škole na teritoriji Pančeva.

"Izabrane teme za koje ćete se pripremati za debatu, biće poznate najkasnije 5 dana pre početka takmičenja. Teme će biti u vezi sa lokalnom kulturom, a druga polovina će se odnositi na teme od opšteg značaja.

Prijave su otvorene putem mejla i traju do 16. januara u podne. Na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. šaljete ime i prezime dva učenika/učenice, naziv tima, naziv škole koju poxađate i koji ste razred. Broj timova je ograničen, a najbolji dobijaju nagrade i diplome.

Ctručna komisija od pet članova ocenjivaće sve elemente važne za debatu: kvalitet argumenata koji su za ili protiv neke teme, sposobnost ubeđivanja, elokvenciju, gestikulacijy, odgovore na temu, kritičko razmišljanje, kao i uvažavanje suprotnog mišljenja, kulturu i ton u ophođenju.

Veoma se radujemo što na ovaj način svi zajedno možemo da doprinesemo kulturi dijaloga kod mladih", navode organizatori.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS