Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Brojne medalje za karatiste "Mladosti" iz PANČEVA na takmičenjima u Inđiji i Novom Bečeju - | K-013 Portal

Brojne medalje za karatiste "Mladosti" iz PANČEVA na takmičenjima u Inđiji i Novom Bečeju

karate klub mladost, pancevo

Proteklog vikenda karatisti „Mladosti“ su se takmičili na tri veoma značajna takmičenja.

Na Seniorskom prvenstvu Vojvodine održanom u Novom Bečeju Miljana Romanov se takmičila u najjačoj konkurenciji osvojila treće mesto. Ovo je Miljani prvo seniorsko takmičenje na kome je imala čast da se bori sa svetskom šampionkom. Osvojila je medalju i plasirala se na prvenstvo Srbije.

Na Školskom prvenstvu Vojvodine u Inđiji je održano takmičari su predstavljali svoje škole, a treneri kluba su pomogli profesorima i vodili takmičare na borilištima.

Zlatnu medalju među učenicima trećih i četvrtih razreda osvojila je Romanov Miljana, učenica gimnazije „Uroš Predić“. Bronzanu medalju je osvojila Milica Vuković, koja se takmičila za OŠ „Branko Radičević“.

Dobro su predstavljali svoje škole, ali su zbog jake konkurencije ostali bez medalje Markov David, Vuković Marijan, Vujinović Filip, Računica Nemanja, Patalov Stefan, Kostić Nina, Jovanov Maša, Rakić Iva, Đurđević Anđela, Tatarov Jovana.

Na Prvenstvu Banata za decu do 14 godina u katama i borbama održanom u Novom Bečeju karate klub „Mladost“ je nastupio sa 15 takmičara u pojedinačnim i ekipnim kategorijama.

Prva mesta u svojim kategorijama su osvojili Kostić Nina, Drljača Danka, Nedeljković Neda, Vujinović Filip, Patalov Stefan, Todorov Andrej i tim muških nada u borbama u sastavu Vujinović Filip, Patalov Stefan i Računica Nemanja.

Druga mesta su osvojili:Panić Jovana, Šarenac Sara, Markov David, Računica Nemanja i tim pionirki u borbama u sastavu: Todorov Nataša, Bireš Helena, Marinković Dunja, Šarenac Sara, tim ženskih nada u borbama u sastavuČ Kostić Nina, Vuković Milica, Drljača Danka i Nedeljković Neda.

Svi osvajači medalja su se plasirali na prvenstvo Vojvodine koje se održava narednog vikenda u Inđiji.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS