Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dve medalje za karatiste KK Kovačica na turniru u Bijeljini - | K-013 Portal

Dve medalje za karatiste KK Kovačica na turniru u Bijeljini

kk kovacica, karate, kovacica

Dve medalje osvojili su karatisti Karate kluba Kovačica na početku takmičarske sezone. Karatisti KK Kovačica nastupili su na Internacionalnom turniru Open Bijeljina u Etno selu Stanišići sa tri takmičarke i osvojili dve medalje.

Bronzanu medalju su osvojile Anđela Toković 2013. godište u kategoriji do 30 kg i Natalia Haviar 2013. godište u kategoriji do 34 kg, dok je reprezentativka Branka Milenković ovaj put ostala bez medalje.

Karatisti Kovačice su počeli sa treninzima 20. augusta u Pančevu, jer je bio raspust i škola ne radi.

Nastavak treninga u O.Š. „Mlada Pokolenja“ će biti posle 15. septembra kad će zasedati Školski odbor u vezi termina. Do tad karatisti Kovačice će putovati na treninge u Pančevo i spremati se za nove pobede.

Trener Dragan Vukelić je zadovoljan postignutim rezultatima u Bijeljini.

„Veoma sam zadovoljan osvajanjem dve medalje na prvom takmičenju ove sezone. Što se tiče termina u školi nadam se da će ostati isti kao i do sad. Mi smo u sali škole već neprekidno 23 godine i do sad smo imali veoma uspešnu saradnju“, kaže Vukelić.

Sledeće takmičenje je krajem septembra u Boru.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS