Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Džudisti PANČEVAČKOG Tamiša uspešni u Srbiji i Francuskoj - | K-013 Portal

Džudisti PANČEVAČKOG Tamiša uspešni u Srbiji i Francuskoj

dzudo, pancevo, dzk tamis

U Stepanovićevu, na prvenstvu Vojvodine za mlađe dečake i devojčice, „Tamiš” je u ekipnoj konkurenciji od 30 ekipa ubedljivo osvojio 1. mesto sa 54 boda. Pančevci su nastupili sa 17 takmičara koji su osvojili 10 medalja.

Najuspešniji su bili Natalija Novaković, Novak Bogdanović, David Mamojka i Novak Nedeljković koji su se okitili zlatnim medaljama.

Druga mesta osvojili su Anita Lalić, Divna Milovanović, Sanina Nikolić i Pavle Ćosić.

Bronzane medalje zaslužili su Katarina Kešin i Luka Rašić.

I dok su mlađi dečaci i devojčice briljirali na prvenstvu Vojvodine, njihovi straiji drugari iz kluba na najbolji mogući način predstavilaji su svoj klub i naš grad u francuskom Ruanu na veoma jakom kadetskom međunarodnom turniru. U konkurenciji 80 klubova iz čitavog sveta devojčice su osvojile, u ekipnom plasmanu, prvo mesto, a dečaci su bili drugi.

Najzaslužniji za ovaj veliki uspeh su Milena Sekulović, Jana Cvetković, Mara Rašić, Natalija Strigić, Kristina Krstić, Petar Novaković, Dušan Nedeljković, Vasilije Stajčić, Aleksa Sudimac i Vuk Nedeljković.

Sa ekipom u Ruanu su Tatjana Bevc Lalić i Dušica Novaković i oni će ostati u Francuskoj do srede gde će trenirati sa vršnjacima iz drugih evropskih klubova . Na taj način steći će nova iskustva i znanja koja će im svakako značiti na narednim takmičenjima.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS