Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Dva trofeja sa državnog prvenstva za karate klub "Mladost" - | K-013 Portal

PANČEVO: Dva trofeja sa državnog prvenstva za karate klub "Mladost"

borilacki sportovi, karate klub mladost, pancevo

Posle kvalifikacija sa prvenstava regiona, najbolji karatisti do 14 godina su se takmičili na Prvenstvu Srbije koje se proteklog vikenda održalo u Mladenovcu.

Srebrnu medalju u borbama među muškim nadama je osvojio Vujinović Filip. Do finala je sve protivnike lako savladao, ali je u finalu izgubio sa jednim poenom razlike. Filip je ostvario plasman na Balkansko prvenstvo.

Bronzanu medalju u katama za devojčice rođene 2014. godine je osvojila Panić Jovana. Jovana je do polufinala imala dve pobede, izgubila od jedne finalistkinje, da bi u repasažnom meču pobedila rezultatom 3:0.

Četvrto mesto je osvojila Nina Kostić, izgubivši na preglasavanje meč za medalju.

Odlično su se borili kroz kvalifikacije sa prvenstava Banata i Vojvodine i na prvenstvu Srbije, ali su ostali bez medalje Šarenac Sara, Todorov Nataša, Marinković Dunja, Drljača Danka, Vuković Milica, Računica Nemanja, Patalov Stefan, i Todorov Andrej. Oni su svakako veliki su borci koji su pokazali su pozrtvovanost. Njih čeka i lepa sportska karijera.

Takmičare su predvodili treneri Miloš i Tihomir Makitan.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS