Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Vanja Roglić iz PANČEVA osvojila srebrnu medalju na karate turniru u Novom Bečeju - | K-013 Portal

Vanja Roglić iz PANČEVA osvojila srebrnu medalju na karate turniru u Novom Bečeju

borilacki sportovi, karate klub pancevo, vanja roglic, dragan vukelic, karate

Vanja Roglić, kadetkinja Karate kluba „Pančevo“ iz Pančeva osvojila je srebrnu medalju na Prvenstvu Vojvodine koje je održano 8. oktobra u Novom Bečeju u organizaciji Karate saveza Vojvodine.

Kadetkinja Vanja Roglić bila je i jedina predstavnica kluba na ovom takmičenju, a osvojila je srebrnu medalju u kategoriji +61 kg 2009. godište i plasirala se na Prvenstvo Srbije koje će biti održano idućeg vikenda u Beogradu.

„Zadovoljan sam osvojenom medaljom, mi radimo sa decom do 14 godina i ne primamo starije, ali omogućavamo nastavak treniranja i takmičenja našim članovima koji žele da nastave sa treniranjem u našem klubu kao što je slučaj sa kadetkinjom Vanjom Roglić“, rekao je trener Dragan Vukelić.

Uz redovna takmičenja koja su krenula početkom septembra Karate klub Pančevo do kraja oktobra će upisivati i nove članove.

Svi koji žele da treniraju karate od 5 do 10 godina mogu doći utorkom i četvrtkom od 19 časova u salu O.Š. Stevica Jovanović u Pančevu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS