Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zlatni i srebrni kadeti Sefkerina na turniru u Sanda ful kontaktu - | K-013 Portal

Zlatni i srebrni kadeti Sefkerina na turniru u Sanda ful kontaktu

sefkerin, sanda ful kontakt, klub dragon sefkerin

U subotu, 23. septembra, u Hali sportova “Jedinstvo” u Novom Bečeju održan je 19. po redu međunarodni turnir, u borilačkom sportu sanda fulkontakt, na kojem su učestvovali takmičari klubova iz šest država: Poljske, Češke, Mađarske, Rumunije, Hrvatske i Srbije.

Preko 200 takmičara borilo se na četiri tatami borilišta, a borbe su se odvijale u pojedinačnoj konkurenciji po uzrasnim i režimskim kategorijama.

Ekipa iz sefkerinskog kluba “Dragon” imala je uspešan nastup. Od osam mladih takmičara, Sefkerinci su se plasirali u pet finalnih mečeva. Takmičari Dragona su imali više borbi tokom dana i pokazali su da su na listi najboljih.

Poseban uspeh ostvarili su kadeti Jovan Stojanov koji je ubedljivo pobedio dva šampiona iz beogradskih klubova osvojivši zlatnu medalju, kao i Sava Vojinov koji je pobedio šampiona iz Mađarske u polufinalnom meču, a u finalu je odradio žestok i odličan meč sa evropskim šampionom iz Poljske i osvojio srebrnu medalju. Takođe kadet Nikola Vojinov osvojio je srebrno odličje.

Veoma borbeni su bili i Andrej Mrvić i Dragan Josifov koji su osvojili dva srebra u klasi pionira.

„Veoma smo zadovoljni rezultatom naših mladih takmičara koji predstavljaju naš klub i opštinski sport na vrhunskom nivou“, navodi se u saopštenju sefkerinskog borilačkog kluba.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS