Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website SK PANČEVO opet na visini zadatka - | K-013 Portal
sk pancevo, strelicarstvo

SK PANČEVO opet na visini zadatka



Prošlog vikenda je održano Prvenstvo Srbije u streličarstvu u svim uzrasnim kategorijama, a gradovi domaćini bili su Ruma i Novi Sad.

Iako je konkurencija bila izuzetna, jer se nadmetalo preko 180 takmičara iz cele zemlje, članovi SK-a Pančevo bili su veoma uspešni.

Kadet Luka Popović i pionir Vanja Gajan osvojili su srebrna odličja u gađanju olimpijskim lukom. Odlični su bili i oni koji su se nadmetali u disciplini složeni luk. Katarina Božin je zaslužila zlato u kategoriji mlađih pionirki, a Suzana Đorđević Milošević u grupi veteranki.

U nadmetanju seniora, u gađanju složenim lukom odlčne rezultate ostvarile su Marija Ljubinković i Suzana Đorđević Milošević, koje su osvojile zlatno, odnosno srebrno odličje, a Dragiša Jevtić se okitio bronzanom medaljom u gađanju olimpijskim lukom.

Ekipa SK-a Pančevo u nadmetanju složenim lukom zaradila je srebrnu medalju, a tim su činili Nenad Božin, Zoran Branković i Stefan Žikić. Tim u gađanju olimpijskim lukom okitio se bronzom, a značajan uspeh ostvarili su Dragiša Jevtić, Branislav Damjanov i Igor Mojsilović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.