Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Devet golova Liverpula, pobede Sitija i Čelsija - | K-013 Portal

Devet golova Liverpula, pobede Sitija i Čelsija

liverpul, bommut

Fudbaleri Liverpula pobedili su danas na svom terenu Bornmut sa 9:0, u utakmici četvrtog kola Premijer lige.

Po dva gola postigli su Luis Dijas, u trećem i 85. minutu i Roberto Firmino u 31. i 63. minutu, a on je imao i tri asistencije. Strelci su bili još Harvi Eliot u šestom minutu, Trent Aleksander-Arnold u 28. i Virdžil van Dajk u 45. minutu.

Šesti gol postigao je igrač Bornmuta Kris Mefam, koji je u 46. minutu zatresao sopstvenu mrežu, a sedmi gol postigao je Fabio Karvaljo u 80. minutu.

To je prva pobeda Liverpula ove sezone u Premijer ligi, posle koje su „crveni“ osmi na tabeli sa pet bodova. Posle pobede u prvom kolu Bornmut je pretrpeo tri uzastopna poraza i sa tri boda zauzima 16. mesto.

Aktuelni šampion Mančester siti pobedio je posle preokreta na svom terenu Kristal Palas sa 4:2.

Londonska ekipa povela je u četvrtom minutu kada je autogol postigao Džon Stons, a prednost je udvostručio Joakim Andersen u 21. minutu. Siti je smanjio zaostatak u 53. minutu kada je strelac bio Bernardo Silva, a posle toga pobedu je doneo trostruki strelac Erling Haland, koji je postigao golove u 62, 70. i 81. minutu.

Ekipa Pepa Gvardiole je prva na tabeli sa 10 bodova, a Kristal Palas je 13. sa četiri boda.

Fudbaleri Čelsija pobedili su na svom terenu Lester sa 2:1.

Čelsi je na Stamford Bridžu poveo golovima Rahima Sterlinga, koji je bio strelac u 47. i 63. minutu, a konačan rezultat postavio je Harvi Barns pogotkom u 67. 

Londonska ekipa je od 28. minuta igrala sa desetoricom, pošto je drugi žuti karton dobio Konor Galager.

Čelsi ima sedam bodova na šestom mestu na tabeli, dok je Lester posle trećeg uzastopnog poraza pretposlednji 19. sa jednim bodom.

U ostalim utakmicama Brentford je na svom terenu odigrao nerešeno 1:1 protiv Evertona, a Brajton je kao domaćin bio bolji od Lidsa sa 1:0 i popeo se na drugo mesto na tabeli.

Ranije danas Mančester junajted je kao gost pobedio Sautempton sa 1:0, a kasnije igraju Arsenal – Fulam.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS