Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website FIFA kaznila FS Hrvatske zbog ponašanja navijača na meču sa Marokom - | K-013 Portal

FIFA kaznila FS Hrvatske zbog ponašanja navijača na meču sa Marokom

fifa, kazna, hrvatskja

Međunarodna federacija fudbalskih asocijacija (FIFA) donela je danas odluku o kazni Fudbalskog saveza Hrvatske zbog ponašanja navijača te selekcije pre utakmice za treće mesto sa Marokom na Mundijalu u Kataru.

''Disciplinska komisija FIFA donela je odluku o kazni Hrvatskog fudbalskog saveza zbog ponašanja navijača pre utakmice za treće mesto Svetskog prvenstva protiv Maroka. HNS je kažnjen sa 5.000 švajcarskih franaka zbog neprimerenog ponašanja (korišćenje transparenata neprimerenog sadržaja) pre utakmice protiv Maroka, odigrane 17. decembra", saopštio je Fudbalski savez Hrvatske.

Hrvatski savez je već bio kažnjen sa 50 hiljada švajcarskih franaka zbog ponašanja navijača na utakmici sa Kanadom.

''Jedini razlog je onaj koji smo objavili u našem saopštenju - zastava koju su navijači okačili pre početka utakmice sa Marokom za treće mesto i koja je na tribinama bila vidljiva deset minuta'', kazali su ranije iz HNS za Jutarnji list.

Zagrebački list navodi da je, prema nezvaničnim informacijama, problem bio u zastavi na kojoj je pisalo "Herceg Bosna", uz potpis "Duvnjaci", ''sa stilizovanim slovom u''



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS