Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Milojević: Zasluženo smo osvojili titulu, verovao sam u uspeh - | K-013 Portal

Milojević: Zasluženo smo osvojili titulu, verovao sam u uspeh

vladan milojevic, crvena zvezda

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegova ekipa zasluženo osvojila šampionsku titulu, posle pobede protiv TSC-a u 33. kolu Super lige Srbije.

„Veoma težak meč, ali smo uspeli da upišemo velika tri boda koja smo želeli i tako osvojimo 35. titulu. Čestitam svim divnim navijačima koji su danas došli, ali i onima koji nas podržavaju širom sveta. Mislim da smo apsolutno zasluženo osvojili titulu. Sve to se desilo na najlepši način, pred najveći hrišćanski praznik Vaskrs. Imamo vremena da se odmorimo, da budemo sa našim porodicama, a onda od ponedeljka nastavljamo gde smo stali“, rekao je Milojević posle utakmice.

Fudbaleri Crvene zvezde odbranili su večeras šampionsku titulu u Super ligi Srbije, pošto su na svom terenu pobedili TSC 2:1, u utakmici 33. kola.

Crveno-beli su tako osvojili sedmu uzastopnu šampionsku titulu, ukupno 35. u klupskoj istoriji.

On je u januaru preuzeo ekipu kada je zamenio Baraka Bahara, koji je napustio klub zbog razočaravajućih rezultata. Milojević je rekao da je verovao da će Zvezda odbraniti titulu.

„Očekivao sam naravno. Sportista sam, verovao sam da uz dobar rad i trud možemo da postignemo sve ovo. Najlepša stvar na svetu je kad se borite za nešto i na kraju budete pobednici. Ponosan sam i drago mi je što smo svi zajedno dodali još jednu titulu voljenom klubu“, rekao je Milojević.

Zvezdi je večeras za odbranu titule bio potreban i bod, pošto je drugoplasirani Partizan izgubio od Vojvodine.

Zvezda će u sledećem kolu igrati protiv Mladosti u Lučanima, a do kraja sezone ima priliku da odbrani i Kup, pošto će u finalu igrati protiv Vojvodine.

„Čeka nas utakmica u Lučanima i tu tražim ozbiljnosti, kao i do kraja sezone u svakom meču. Imamo i finale Kupa Srbije. Cilj je da napredujemo, radimo i da pripremamo mlade igrače za novu sezonu“, dodao je Milojević.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS


Najnovije: Na portalu

 

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city