Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Spartak u nedelju igra za Ligu šampiona za dame - | K-013 Portal

Spartak u nedelju igra za Ligu šampiona za dame

spartak, bran. liga šampiona

Spartak će se u nedelju boriti za plasman u Ligu šampiona za dame - Rundu 2 sa šampionom Norveške, ekipom Bran Kviner. Norvežanke su duel sa šampionom Srbije zakazale nakon trijumfa nad šampionkama Turske ALG Spor minimalnim rezultatom 1:0.

Subotičanke žele da se ponove ove slike, kada su sa Volfsburgom poslednji put igrale u Ligi šampiona. Prošle godine im je u posednjim minutima tu sliku iz glave izbio holandski velikan Tvente, a poslednja prepreka za društvo najboljih ove godine biće šampion Norveške, Bran Kviner. I taj zadatak neće biti ni malo lak, jer ako je Engleska kolevka muškog, onda je Norveška kolevka ženskog fudbala, piše RTV.

"Skandinavski fudbal, koji u principu nama ne odgovara, jer oni imaju određene prednosti, a to je ta skok igra, nešto gde su zaista posebni i pitanje je kako ćemo mi odgovoriti na sve to. Tehnički i fudbalski gledano, mi igramo ofanzivni fudbal, nešto što njima ne odgovara, ali sa naše tačke gledišta, mi ćemo u tu utakmicu ući potpuno ofanzivno sa željom da damo gol više i da pobedimo", smatra generalni sekretar ŽFK Spartak Subotica Bojan Arsić.

Pored domaćeg terena, gde se Spartak pokazao mnogo puta u Evropi kao tvrd orah, dodatni saveznik domaćima biće i činjenica da su sačuvali kostur ekipe koji je osvojio duplu krunu i doveli nekoliko pojačanja.

"Prednost ove godine je što igramo na domaćem terenu, mislim da je to najveća prednost. Ko god da je došao u Suboticu ozbiljno se namučio", dodaje on.

Okršaj srpskih i norveških šampionki zakazan je za nedelju u devetnaest časova na Gradskom stadionu u Subotici.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS