Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website 21 medalja za plivače DINAMA na takmičenju u Vrbasu - | K-013 Portal

21 medalja za plivače DINAMA na takmičenju u Vrbasu

plivacki klub dinamo, pancevo, plivanje, takmicenje, vrbas

U Vrbasu je, 22.07. održan XIII Međunarodni plivački miting "Bjelica KUP". Na ovom takmičenju učestvovalo je 308 plivača iz 28 klubova iz Kenije, Ugande, Rumunije, Mađarske, Hrvatske i Srbije. Boje našeg kluba branilo je 13 plivača, koji su sa ovog takmičenja doneli 21 medalju, od kojih je 7 zlatnih, 7 srebrnih i 7 bronzanih.

Jelisaveta Lazić proglašena je za najuspešniju takmičarku kategoriji plivačica od 8 godina. Osvojila je 4 medalje, prva mesta u disciplinama 50m kraul, prsno i delfin, dok je u disciplini 50m leđno zauzela treće mesto.

Milutin Jocić je proglašen za najuspešnijeg takmičara u kategoriji plivača od 10 godina. Sa ovog takmičenja vratio se bogatiji za 5 medalja, od kojih su 4 zlatne i to u disciplinama 50 i 100m kraul, 50m delfin i leđno, dok je u disciplini 50m prsno osvojio treće mesto.

Miona Marin je osvojila 4 medalje. U disciplinama 50m kraul i ledjno osvojila je srebrne medalje, a u disciplinama 50m delfin i 100m kraul bila je treća.

Darija Veličkovski osvojila je dve srebrne medalje u disciplinama 50m prsno i delfin.

Martin Husarik je osvojio 4 medalje, drugo mesto u disciplini 50m delfin i treća mesta u trkama na 50m kraul i leđno.

Vasilije Živanović i Ilija Pušelja osvojili su srebrne medalje u disciplini 50m prsno, a Njegoš Knežević je osvojio treće mesto u istoj disciplini. Njegošu je ovo prva medalja sa takmičenja.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS