Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Članovi SD "Pančevo 1813" uspešni na takmičenjima u Subotici i Vršcu - | K-013 Portal

Članovi SD "Pančevo 1813" uspešni na takmičenjima u Subotici i Vršcu

sd pancevo 1813, streljastvo, ognjen buncic, pancevo

Proteklog vikenda je u Subotici održano Prvenstvo Srbije za pionire po B programu, serijskom malokalibarskom puškom u disciplina a trostav 3x10 i ležeći stav sa 30 metaka.

Ognjen Bunčić iz SD "Pančevo 1813" je osvojio zlatnu medalju u trostavu sa 242 kruga, a sa 252 kruga u ležećem stavu srebrnu medalju, a Ana Negovanović je četvrta pionirka u obe discipline. Ekipa pionira u kojoj su pored Ognjena nastupili debitanti Nikola Flora i Andrej Jeftenić, je osvojila drugo mesto u ležećem stavu a treće mesto u trostavu.

Iz SD "Pančevo 1813" dodaju i da je prošlog vikenda je u Vršcu održan tradicionalni Grožđebalski turnir u gađanju serijskom vazdušnom puškom, kao i memorijal od 20 godina proslavljenom treneru Čika Miši Anđelkoviću.

- Mada su rezultati bili u drugom planu, ekipa Pančeva je osvojila drugo mesto u sastavu - Elena i Nikola Flora i Siniša Veljković. Najuspešnije dame su bile Snežana Fodor i Marijana Petrovski iz Pančeva. Nastupili su i takmičari iz Plandišta, Bele Crkve i domaćina Su ''Tane'' iz Vršca, navode iz družine.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS