Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Iz Streljačke družine ''PANČEVO 1813'' plasiralo se 5 takmičara u finale Kupa Srbije - | K-013 Portal

Iz Streljačke družine ''PANČEVO 1813'' plasiralo se 5 takmičara u finale Kupa Srbije

sd pancevo 1813, streljastvo, finale ss srbije, pancevo, aleksa rakonjac, iva rakonjac

Iako je na trećem kolu Kupa SS Srbije nastupila samo Iva Rakonjac i osvojila nove bodove za finale, jer su Aleksa Rakonjac i Marko Ninković u isto vreme nastupili na Juniorskom svetskom Kupu u Suhlu, za učešće u finalu Kupa SS Srbije plasiralo se pet takmičara iz Streljačke družine ''Pančevo1813'', sa ukupno devet nastupa.

U takmičenju u trostavu 3x 20 sporstkom malikalibarskom puškom na 50 metara, nastupiće juniorka Iva Rakonjac i junior Aleksa Rakonjac, a on će nastupiti i u finalu od osam najboljih seniora.

Tri juniora Marko i Velimir Ninković i Stefan Kešišjan će nastupiti u finalu juniora malokalibarskim sport pištoljem u preciznoj i brzoj paljbi na 25 m razdaljine , i u disciplini PSI- mk pištoljem slobodnog izbora na razdaljini od 50 metara u kategoriji seniora.

Nakon finala svi takmičari SD''Pančevo 1813'' će nastupiti na Prvenstvu Vojvodine i Prvenstvu Srbije za juniore i seniore posebno.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS