Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Kuglašice Slavije iz Kovačice u Super ligi Srbije - | K-013 Portal

Kuglašice Slavije iz Kovačice u Super ligi Srbije

slavija, kuglanje, superliga srbije, kovacica

U izuzetno uzbudljivoj utakmici na kuglani na beogradskoj Banjici, ekipa Slavije ostvarila je impresivan rezultat i izborila plasman u Super ligu Srbije za sezonu 2023/2024. Njihov meč protiv ekipe Čaira iz Niša završen je remijem, s rezultatom 4:4, ali mali set poeni su presudili u korist Slavije, koja je slavila sa rezultatom 12,5:11,5.

Članice Slavije su pružile izuzetne nastupe tokom cele utakmice, demonstrirajući svoju kuglačku veštinu i borbeni duh. Lana Černjoš, Eva Černjoš, Ljudmila Bireš, Zlatka Čala, Ana Kuharikova, Tamara Milosavljević i Ana Husar bile su ključne igračice koje su donijele važne poene svom timu.

Ova značajna pobeda omogućila je Slaviji da se pridruži najboljim ekipama u Super ligi Srbije za narednu sezonu. To je rezultat napornog treninga, timskog rada i predanosti svih članova ekipe. Slavija može biti ponosna na svoj uspeh i veruje se da će se suočiti s novim izazovima u Super ligi sa samopouzdanjem i snagom.

Ova utakmica na Banjici nije samo obeležila uspeh Slavije, već je takođe bila prilika za ljubitelje kuglanja da uživaju u izvanrednim performansama igračica. Svi prisutni su svedočili neizvesnosti, veštinama i žaru koji su obe ekipe pružile na stazama.

Čestitke ekipi Slavije na plasmanu u Super ligu Srbije! Njihov uspeh će sigurno doneti uzbuđenje i nadu za nadolazeću sezonu, a njihove kuglačke veštine će zasigurno nastaviti da oduševljavaju navijače.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS