Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Medalje za PANČEVAČKE strelce u finalu Lige Vojvodine - | K-013 Portal

Medalje za PANČEVAČKE strelce u finalu Lige Vojvodine

streljatvo, sd pancevo 1813, liga vojvodine, pancevo

Proteklog vikenda u Novom Sadu održano je Finale Lige Vojvodine za kadete i mlađejuniore za sezonu 22 /23.u disciplini vazdušnom puškom i pištoljem.Među najuspešnijim takmičarima sezone, nakon tri kola Lige, je učestvovalo četiri pančevaca puškom i pet pištoljem.

Jovan Kondić je osvojio zlatnu medalju u kategoriji kadeta vazdušnim pištoljem sa ličnim rekordom od 544 kruga, iako je još pionir.

Marko Ninković je osvojio zlatnu medalju u kategoriji ml.juniora vazdušnim pištoljem sa 552 kruga u osnovnom meču i nakon finalnog meča sa rezultatom od 16 :12.

Nemanja Djordjević je osvojio peto mesto sa 508 krugova i nakon finalnog meča u kategoriji ml. juniora pištoljem, a vazdušnom puškom je bio prvi ml.junior sa 596,2 kruga u osnovnom meču i osmi nakon finalnog meča.

Ekipa mlađih juniora pištoljem Streljačke družine'' Pančevo 1813' 'je vrlo ubedljivo osvojila prvo mesto, a pored Marka i Nemanje, za ekipu je nastupio i Ognjen Bunčić sa 483 kruga.

Ekipa mlađih juniora družine, u disciplini vazdušnom puškom je osvojila treće mesto, u kojoj su pored Nemanje nastupili Ognjen Lukić sa 564,8 i Ognjen Bunčić sa 559,7 krugova.

Iva Rakonjac je bila druga mlađa juniorka vazdušnom puškom sa 409,1 krugom u osnovnom meču, a nakon dramatičnog finalnog meča sedma,iako je važila za favorita.

Nakon ovog finala, pioniri Jovan Kondić i Ognjen Bunčić će sa još dva pionira nastupiti i na Prvenstvu Srbije vazdušnim pištoljem 6.maja u Ivanjici, koje će biti i poslednje takmičenje vazdušnim oružjem u ovoj sezoni.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS