Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Medalje za plivače PANČEVAČKOG Dinama na Državnom prvenstvu - | K-013 Portal

Medalje za plivače PANČEVAČKOG Dinama na Državnom prvenstvu

plivacki klub dinamo, plivanje, pancevo

Plivačica Dagmar Husarik iz Plivačkog kluba Dinamo iz Pančeva postigla je izvanredne rezultate na nedavno održanom Državnom prvenstvu Srbije u plivanju za juniore i u apsolutnoj konkurenciji u Beogradu od 24. do 27. juna. Dagmar je pokazala svoju izuzetnu plivačku formu osvojivši bronzanu medalju u svojoj kategoriji.

Njen uspeh na ovom takmičenju je zaista zapažen, a Dagmar je demonstrirala izuzetnu snagu, izdržljivost i tehniku tokom svog nastupa. Takmičila se u kategoriji starijih juniora, a trka u kojoj je postigla izvanredan rezultat bila je 100 metara delfin. Svojom neverovatnom brzinom i elegantnim stilom plivanja, Dagmar je zaslužila treće mesto i osvojila bronzanu medalju.

Osim Dagmar, i plivač Marin Ćirković, takođe član Plivačkog kluba Dinamo, predstavljao je klub na ovom takmičenju. Marin je takmičio u kategoriji mlađih juniora i u disciplini 100 metara prsno takođe ostvario sjajan rezultat. Njegova izvanredna tehnika i brzina omogućile su mu da se izbori za bronzu, čime je doprineo uspehu kluba.

Plivački klub Dinamo iz Pančeva može biti izuzetno ponosan na postignute rezultate svojih talentovanih plivača. Dagmar Husarik i Marin Ćirković su pokazali svoj talenat, predanost i upornost, ostavljajući snažan utisak na plivačkoj sceni. Njihovi uspesi na Državnom prvenstvu Srbije su samo početak njihovih plivačkih karijera, a sigurno možemo očekivati da će nastaviti da ostvaruju izvanredne rezultate u budućnosti.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS