Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVAC Aleksa Rakonjac osvojio ekipno bronzu vazdušnom puškom na Juniorskom svetskom kupu - | K-013 Portal

PANČEVAC Aleksa Rakonjac osvojio ekipno bronzu vazdušnom puškom na Juniorskom svetskom kupu

streljastvo, sd pancevo 1813, aleksa rakonjac, pancevo

Juniorska reprezentacija SS Srbije se upravo vratila iz Nemačke sa Junioorskog svetskog Kupa koji se po tradiciji odžava u Suhlu, na kojem su učestvovala i dva reprezentativca iz Streljačke družine ''Pančevo 1813''.

Aleksa Rakonjac je nastupio u više disciplina sportskom vazdušnom i malokalibarskom puškom, a Marko Ninković je nastupio u mixu i pojedinačno sportskim vazdušnim pištoljem.

Aleksa Rakonjac je osvojio ekipnu bronzanu medalju sportskom vazdušnom puškom, a pojedinačno je osvojio deveto mesto sa visokim rezultatom od 626,4 kruga, a nedostajalo mu je samo 0,3 kruga za ulazak u finale od osam najboljih juniora.

U takmičenju mešovitih parova sporstkom vazdušnom puškom,popularnom mixu, Aleksa Rakonjac i Emilija Ponjavić iz Trstenika su osvojili 19.mesto sa 620,7 krugova.

U disciplini trostav od 3x20 metaka malokalibarskom sportskom puškom u klečećem,ležećem i stojećem stavu, Aleksa je bio treći nakon klečećeg stava sa195 krugova, ali je u nastavku meča pao na 43. mesto sa ukupno 566 krugova.

Marko Ninković je u pojedinačnoj konkurenciji sportskim vazdušnim pištoljem zauzeo 58. mesto sa 548 krugova, dok je sa ekipom mešovitih parova, mixu vazdušnim pištoljem zajedno sa Martom Novović iz Gornjeg Milanovca, osvojio 30. mesto.

U narednom periodu slede velika domaća takmičenja, Finale Kupa SS Srbije, Prvenstvo Vojvodine i Srbije i dva Međunarodna takmičenja.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS