Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVAČKI izviđači uspešni na takmičenjima - | K-013 Portal

PANČEVAČKI izviđači uspešni na takmičenjima

crne rode, pancevo, izvidjastvo

U prethodnih mesec dana, pančevački izviđači učestvovali su na nekoliko takmičenja i ostvarili zapažene rezultate.

Ovog vikenda , od 19. do 21. maja, bili su gosti u Beloj Crkvi. Naime, odred izviđača " Žarko Zrenjanin Uča" , iz tog mesta, organizovao je četrnaesti put noćno orijentaciono takmičenje, pod nazivom ,"NOT 14 BELA CRKVA". Pored mladih učestvovali su i stariji Izviđači.

Odred "Crne rode” iz Pančeva , vodila je načelnica Anđela Goja , zastavnik je bio Bogdan Makedonac koji se pridružio ekipi iz Kovačice. Učestvovale su ekipe iz Beograda, Obrenovca ,Temerina i Kovačice.

Prethodnog vikenda, Odred izviđača " Beli bor" iz Mramoraka, pripremio je i organizovao susret i takmičenje izviđača radoznalaca i poletaraca, pod nazivom ",Cvetovi maja -Mramorak 2023". Pored domaćina učestvovale su i ekipe iz Obrenovaca, Valjeva, Nove Plane, Starčeva i Pančeva.

Ekipu "Crnih roda " pod nazivom "Svi za jednog -Jedan za sve " predvodila je Paulina Gojan. Ostvarili su drugo mesto, pored pehara i diplome pančevački izviđači su sa takmičenja doneli i medalje.

Zapažen uspeh "Crne rode" ostvarile su i na drugom orijentacionom takmičenju “Čočetovo noćno organizovano tumaranje” koje je priredio odred “Ratko Vujović Čoče” iz Opštine Rakovica. Takmičenje je trajalo tri dana a kamp je bio podignut u Pionirskom gradu na Košutnjaku. "Crne rode" osvojile su treće mesto.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS