Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pančevka Nataša Mitrović osvojila 4. mesto na prvenstvu Evrope u benč presu u Francuskoj - | K-013 Portal

Pančevka Nataša Mitrović osvojila 4. mesto na prvenstvu Evrope u benč presu u Francuskoj

natasa mitrovic, benc press, kdt dinamo pancevo

U Francuskoj u gradu Bordou održano je prvenstvo Evrope u disciplini benč pres za sve uzrastne kateogrije. Na ovom prestižnom takmičenju reprezentaciju Srbije predstavljala je takmičarka kluba dizača tegova Dinamo Nataša Mitrović.

Nataša je nastupala u kategoriji kadetkinja do 76 kg gde je sa uspešno savladanih 67.5 kg osvojila 4.mesto. Ovim rezultatom Nataša je postavila novi državni kadetski rekord u svojoj težinskoj kategoriji.

Nataša Mitrović je u svojoj sportskoj karijeri osvajala zlatne medalje na nacionalnim prvenstvima u tri različita sporta, i to u džudou, sambou i u powerliftingu (disciplina benč pres). U decembru 2021.godine proglašena je za najsportistkinju grada Pančeva u kateogriji kadetkinja od strane sportskog saveza grada Pančeva.

IMG 20230802 151855 090

Ovo je prvi nastup Natase Mitrović za reprezenaciju Srbije na prvenstvu Evrope. Od obnove kluba (2016 godine) Nataša je peti predstavnik kdt Dinama na svetskim i Evropskim takmičenjima u powerliftingu.

Pored Nataše Mitrović, reprezentaciju Srbije na ovogodišnjem prvenstvu Evrope u benč presu predstavljali su takmičari Milan Smiljanić (kateogrija veterana (M1) 120+ kg , 3.mesto) i Stefan Milanović (kateogija seniora do 120 kg, 5.mesto)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS