Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: 5 zlatnih medalja za mažoretkinje iz plesnog studija "Lana" - | K-013 Portal

PANČEVO: 5 zlatnih medalja za mažoretkinje iz plesnog studija "Lana"

plesni klub lana, pancevo, mazoret

Mažoretkinje plesnog studija "Lana" iz Pančeva i Starčeva učestvovale su danas na Internacionalnom plesnom takmičenju u Hali sportova na Strelištu i ostvarile fantastične rezultate.

One su u 5 takmičarskih kategorija osvoijle 5 zlatnih medalja. 

"Za devojčice iz Starčeva ovo je bilo prvo takmičenje i mi kao treneri smo prezadovoljni kako su one zasijale na sceni. Devojčicama iz Pančeva bilo je ovo još jedno novo iskustvo. One su bile sjajne na plesnom podijumu ali ono što bih istakla jeste timski rad i organizovanost u svlačiocni gde se sve one pripremaju za izlazak na scenu", kaže za K-013 portal Bogdana Kelča jedan od trenera. 

Na ovom takmičenju u grupi iz Pančeva po prvi put su učestvovale i dve devojčice - Staša Mijaljevic i Mirjana Zetepsina koja je došla iz Rusije ali svoje slobodno vreme provodi u ovom klubu.

331893787 653542230108401 5722214231318406043 n 1

"Drugarice iz kluba rado pomažu Miri da se uklopi, čak su i neke ruske reči naučile kako bi izgradile lepo prijateljstvo. Veoma smo zadovoljne napretkom svih naših devojčica i devojaka i radujemo se daljim dešavanjima u našem mažoret svetu. Zahvaljujemo se roditeljima na pomoći, podršci, saradnji i veliko hvala što su svojoj deci omogućili i dozvolili da rastu uz nas i u našem klubu", rekla je Kelča. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS