Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pregršt medalja za PANČEVAČKE rvače na Prvenstvu Srbije u Kanjiži - | K-013 Portal

Pregršt medalja za PANČEVAČKE rvače na Prvenstvu Srbije u Kanjiži

rvanje, rk dinamo, pancevo

Proteklog vikenda na severu naše zemlje u Kanjiži, održano je Prvenstvo Srbije u rvanju slobodnim stilom za dečake i devojčice uzrasta do 13 i 17 godina.

U veoma jakoj konkurenciji takmičari pančevačkog Dinama, pod nadzorom trenerskog tandema Vujo Šajić i Milivoje Todosijević. A počelo je dramatično. Na merenju vaga pokazuje da Serž Hovakimjan ima 800 grama više i mora da nastupa u višoj kategoriji a Sava Jokić 500 grama i nije mogao da se takmiči. Sve ovo se zaboravilo kada su počele borbe.

Pobede su se nizale jednana za drugom. Od prve pobede Artura Hovakimjana do poslednje Vuka Ciculja prošlo je više od šest sati i valjalo je sumirati rezultate.

A oni pokazuju 23 briljantne, u nekim slučajevima neizvesne pobede i ekipno prvo mesto za dinamove rvače u kadetskom uzrastu.Šampionsku titulu poneo je Stefan Todosijević dok je vicešamionsko zvanje zaslužio Artur Hovakimjan. Bronzanim odličjima su se okitili Miloš Stjepanović, Majeja Čenejac, Serž Hovakimjan, Viktor Gagić, Nemanja Nišić i Vuk Ciculj.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS