Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Streličari PANČEVA uspešni na takmičenju u Rumi - | K-013 Portal

Streličari PANČEVA uspešni na takmičenju u Rumi

strelicarstvo, pancevo

Još jedan uspeh zabeležili su streličari iz Pančeva. Na kvalifikacionom turniru u Rumi na takmičenju Kupa Srbije u streličarstvu u konkurenciji od 134 takmičara, članovi SK Pančevo osvojili su nekoliko medalja.

Dragiša Jevtić je osvojio prvo mesto u grupi seniora koji su gađali olimpijskim lukom, a Stefan Žikić i Suzana Đorđević Milošević su trijumfovali u konkurenciji takmičara koji su se takmičili složenim lukom. Najsjajnija odličja uzeli su kadet Luka Popović (olimpijski luk) i mlađa pionirka Katarina Božin (složeni luk).

Nenad Božin je osvojio srebrnu, a Zoran Branković bronzanu medalju u konkurenciji seniora. Zlatno odličje zaslužila je i seniorska ekipa iz Pančeva u nadmetanju složenim lukom koju su činili Stefan Žikić, Nenad Božin i Zoran Branković.
Tim pančevačkih seniora u gađanju olimpijskim lukom zaradio je srebrnu medalju, a nadmetali su se Dragiša Jevtić, Robert Mažing i Igor Mojsilović.

U nedelju, 19. februara, veliki događaj očekuje ljubitelje ovog sporta. Streličarski klub Pančevo organizovaće kvalifikacioni turnir četvrte etape Dvoranskog kupa Srbije. Turnir pod nazivom „Pančevačka strela 2023” biće održan u hali sportova u Banatskom Novom Selu, a počinje u 8.45.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS