Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Takmičari STK "Slavija 96" iz Kovačice uspešni na Prvenstvu Vojvodine u Beočinu - | K-013 Portal

Takmičari STK "Slavija 96" iz Kovačice uspešni na Prvenstvu Vojvodine u Beočinu

stk slavija 96, stonitenis, pancevo

Na Prvenstvu Vojvodine za kadete i kadetkinje u stonotenisu održanom proteklog vikenda u Beočinu, takmičari STK "Slavija 96" iz Kovačice ostvarili su odlične rezultate.

Prvog dana takmičenja Maja Vanjo osvojila je zlatnu medalju i tako postala prvakainja Vojvodine u pojedinačnoj konkurenciji. Srebrnu medalju u pojedinačnoj konkurenciji osvojila je Jana Havela.

U dublovima Maja Vanjo i Jana Havela osvojile su zlatnu medalju i postale kadetske prvakinje Vojvodine, dok su Ignjat Jakovnjev i Filip Šubonji osvojili treće mesto u dubl kadetima a Vanesa Bunčokat i Hana Balaž takođe treće mesto u dubl kadetima. 

Drugog dana takmičenja osvojene su četiri medalje.

Sladeček Svetlana i Gvozdenović Katarina osvojile su zlatnu medalju i postale juniorske prvakinje Vojvodine u konkurenciji dublova. Bronzane medalje osvojile su u konkurenciji dublova Vanjo Maja i Havela Jana, a u juniori miks dublu 
Havela Jana i Poljak Aleks.

Na turniru su učestvovali i Groza Andrei koji je stigao do 1/16, Aleksandra Motorozesku i Spariosu Melisa - ispale u grupnoj fazi takmičenja.

Takmičare je predvodio trener Daniel Toađer.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS