Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Takmičarke orijentiring kluba "OSA" iz Pančeva uspešne na prvenstvu Srbije - | K-013 Portal

Takmičarke orijentiring kluba "OSA" iz Pančeva uspešne na prvenstvu Srbije

orijentiring klub osa, pancevo, orijentiring

Orijentiring klub OSA iz Pančeva postigao je izvanredne rezultate na Orijentiring prvenstvu Srbije na srednjim distancama održanom 23. septembra na Rajcu.

Magdalena Vranić, trenutna vicešampionka Srbije u seniorskoj kategoriji, još jednom je dokazala svoje izuzetne orijentiring veštine i osvojila srebrno odličje. Njena izvanredna spretnost i brzina na srednjim distancama bili su ključni faktori za ovaj uspeh.

Mlada nada Valentina Alimpić zauzela je drugo mesto i osvojila srebrnu medalju, demonstrirajući svoj talenat i perspektivu za budućnost ovog sporta.

Seniorka Jovana Cvetković pridružila se svojim klupskim drugaricama na postolju, osvajajući srebro u otvorenoj kategoriji.

Orijentiring klub OSA iz Pančeva može biti ponosan na svoje takmičarke i njihove impresivne uspehe na ovom prestižnom takmičenju. Njihovi rezultati svedoče o posvećenosti, veštini i talentu ovih sportistkinja, a takođe i o kvalitetu orijentiringa u Srbiji.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS