Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zlatna i bronzana medalja članovima SD "Pančevo 1813" - | K-013 Portal

Zlatna i bronzana medalja članovima SD "Pančevo 1813"

sd pancevo 1813, streljastvo, pancevo

Proteklog vikenda u Novom Sadu je održano Finale Kupa SS Srbije malokalibarskim sportskim oružjem po A programu, na kojem je nastupilo petoro takmičara Streljačke družine "Pančevo 1813".

Aleksa Rakonjac je osvojio zlatnu medalju sa ličnim rekordom od 580 krugova u trostavu 3x20 metaka malokalibarskom sportskom puškom, u kategoriji juniora, a sa istim rezultatom je učestvovao u finalu seniora na šestoj poziciji, i osvojio šesto mesto.

Iva Rakonjac je osvojila sedmo mesto u kategoriji juniorki sa 565 krugova u trostavu 3x 20 metaka malokalibarskom sportskom puškom,

Malokalibarskim pištoljem slobodnog izbora-PSI u kategoriji seniora je Velimir Ninković osvojio bronzanu medalju sa rezultatom od 506 krugova, Marko Ninković je četvrti sa 493, a sa 453 kruga je Stefan Kešišlan osmi senior, iako su sva trojica još juniori.

U trostavu kadeta vazdušnom puškom od 3x20 dijabola nastupili su u Smederevu Ana Negovanović sa 514 i Ognjen Bunčić sa 550 krugova.

Narednog vikenda osam takmičara Streljačke družine ''Pančevo 1813'' će nastupiti na Prvenstvu Vojvodine u Novom Sadu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS