Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Odbojkašicama Jedinstva pripao derbi protiv Zvezde - | K-013 Portal

Odbojkašicama Jedinstva pripao derbi protiv Zvezde

jedinstvo, odbojka

U derbi meču 15. kola Superlige za odbojkašice, Jedinstvo, koje brani titulu u prvenstvu, u Staroj Pazovi je bilo bolje od Crvene zvezde.

Odbojkašice Jedinstva su pobedile Crvenu zvezdu sa 3:0 i tako su opravdale ulogu favorita. Šampionke Srbije su na svom terenu slavile po setovima 25:14, 25:19 i 25:18.

Jedinstvo je odigralo rutinski, nije dozvolilo iznenađenje i kada su crveno bele pretile, odbojkašice iz Stare Pazove su dizale nivo igre i pokazale da su dominantne u domaćem takmičenju.

O tome govori i podatak da su na prvoj poziciji na tabeli posle 15 odigranih kola i to bez i jednog poraza. S druge strane, Zvezdi je to bila četvrta izgubljena utakmica u prvenstvu i uz 11 dobijenih mečeva, nalazi se na trećoj poziciji.

Jedinstvo će sledeće sedmice imati nove izazove i na međunarodnoj sceni.

U revanš utakmici četvrtfinala Kupa evropske odbojkaške konfederacije, naše šampionke će u sredu igrati u Švajcarskoj protiv Nojšatela. U prvom susretu Jedinstvo je slavilo sa 3:1.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS