Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Advokat za Betu: Predsednik i sekretar VSS privedeni u novosadski zatvor - | K-013 Portal

Advokat za Betu: Predsednik i sekretar VSS privedeni u novosadski zatvor

novica antic, privodjenje

Predsednik i sekretar Vojnog sindikata Srbije Novica Antić i Predrag Jevtić danas su privedeni u novosadski zatvor, kazao je agenciji Beta pravni zastupnik tog sindikata, advokat Siniša Lunić.

Antić, Jevtić kao i potpredsednik tog sindikata Duško Tolmač uhapšeni su u utorak, nakon što su pripadnici policije izvršili pretrese u njihovim privatnim stanovima i kućama ali su potom, odlukom sudije za prethodni postupak pušteni da se brane sa slobode.

Slučaj se odvija pred Tužilaštvom u Novom Sadu jer je sedište sindikata u Somboru.

Lunić je kazao agenciji Beta da im se stavlja na teret krivično delo pronevere, te podsetio da je „sudija za prethodni postupak prethodni odbio predlog Tužilaštva za stavljanje u pritvor ovih osoba“.

„Međutim, veće Višeg suda ( u Novom Sadu) je očigledno preinačiilo tu odluku i danas su oni uhapšeni „, kazao je Lunić.

On je naveo da u ovom trenutku zna „samo faktičke podatke“, te da, kako je kazao, odbrana nije imala uvid u to rešenje sudskog Veća.

Kako je napomenuo, Jeftić je uhapšen u Somboru a Antić na putu između Kragujevca i Beograda.

Lunić je napomenuo i da još uvek nije video to sudsko rešenje, te će, kako je kazao, tek kada ga bude video, odbrana znati koje će dalje korake da preduzme.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS