Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Četiri puta prekršio policijski čas, uhvaćen pijan za volanom - | K-013 Portal

Četiri puta prekršio policijski čas, uhvaćen pijan za volanom

D.J. (35) uhapšen je u sredu uveče u Surčinu zbog vožnje automobila bez dozvole i to pod dejstvom alkohola tokom policijskog časa čime je prekršio i meru zabrane kretanja.

On je automobil vozio sa 1,45 promila alkohola u krvi i po skraćenom postupku priveden je kod sudije za prekršaje.Dobio je jedinstvenu kaznu od 90 dana zatvora i odmah je upućen u KPZ "Padinska Skela". Zbog vožnje tokom policijskog časa određena mu je kazna zatvora od 60 dana i još 30 dana dobio je zbog vožnje u pijanom stanju.

Kako prenose beogradski mediji, proverom je utvrđeno da je u proteklih 15 dana D.J. još tri puta prekršio policijski čas. Prvi put je zbog vožnje automobilom u toku policijskog časa kažnjen sa 50.000 dinara, drugi put je dobio kaznu od 100.000, a za treći prekršaj usledila mu je kazna od 150.000 dinara.Međutim, ni to ga nije sprečilo da napravi i četvrti prekršaj.

(Tanjug)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.