Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Četvorici muškaraca ukupno 28 godina zatvora za kidnapovanje dečaka iz Stare Pazove - | K-013 Portal

Četvorici muškaraca ukupno 28 godina zatvora za kidnapovanje dečaka iz Stare Pazove

hapsenje, kidnapovanje, stara pazova

Viši sud u Sremskoj Mitrovici osudio je na zatvor četvoricu muškaraca odgovornih za kidnapovanje dečaka iz Stare Pazove pre dve godine, rečeno je iz suda za Euronews Srbija.

M. J. osuđen je na 10 godina zatvora, L. J. izrečena je kazna od sedam godina zatvora, dok je A. M. osuđen na šest godina zatvora. N. J. je izrečena kazna od pet godina maloletničkog zatvora, jer je u vreme izvršenja zločina bio maloletnik.

U pitanju je prvostepena presuda, na koju postoji pravo žalbe.

Maloletnog P.M. (15) su u oktobru 2019. godine na ulici, dok se vraćao kući biciklom, presreli sinovi M.J, a zatim ga na silu ugurali u automobil i odvezli u vikendicu.

Ideja je bila da se traži otkup od njegovog oca, a dečak je tamo bio sve dok ga policija nije pronašla i spasila. U krivičnom delu im je pomagao i A. M.

Otac kidnapovanog dečaka je prošle godine za Kurir ispričao kako je "ideja bila da od njega traže pola miliona evra, jer su znali da ima novca". Međutim, u ovom naumu nisu uspeli, jer su i porodica i policija brzo reagovali, te je dečak pronađen, a počinioci uhapšeni.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.