Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dva vozača sankcionisana zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci - | K-013 Portal

Dva vozača sankcionisana zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci

saobracajna policija, saobracajni prekrsaj, nasilnicka voznja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, tokom redovne kontrole u Beogradu zaustavili su i sankcionisali dva vozača automobila koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i alkohola.

Policija je noćas oko 1.55 na teritoriji Zemuna zaustavila vozača „pežoa“ koji je upravljao vozilom pre sticanja prava. Daljom kontrolom utvrđeno je da je vozač bio i pod dejstvom kanabisa,a protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Saobraćajni policajci su noćas oko 0,44 časova na auto-putu Šid-Beograd na teritoriji Novog Beograda, „presretačem“ su zaustavili tridesetosmogodišnjeg vozača „mercedesa“ koji je upravljao brzinom 142 km/čas na delu puta gde je brzina ograničena na 80 km/čas. Daljom kontrolom, policija je ustanovila da je vozač bio pod dejstvom alkohola i protiv njega su podnete prekršajne prijave.

(K-013)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.