Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Jovanović: 'Vučiću, zabrani kadrovima da kradu bar 6 meseci' - | K-013 Portal

Jovanović: 'Vučiću, zabrani kadrovima da kradu bar 6 meseci'

Milan Jovanović

"Zamolio bih predsednika da zabrani svojim aktivistima i koalicionim partnerima da kradu barem šest meseci kako ni novinari ne bismo morali da pišemo o njihovim aferama. Neka nam malo dozvole da počnemo da hvalimo političare, te ljude na vlasti", rekao je novinar portala Žig info Milan Jovanović.

Saslušanjem svedoka u Drugom osnovnom sudu u Beogradu nastavljeno je suđenje bivšem predsedniku Opštine Grocka Dragoljubu Simonoviću i drugim optuženima za paljenje kuće novinara portala Žig info Milana Jovanovića.

Na ročištu je balističar izneo svoje mišljenje o čaurama koje su nađene ispred garaže Jovanovića.

- Balističar je dokazao da te čaure nisu ispaljene iz vatrenog oružja. Postoji mogućnost da su ti meci, projektili, ubačeni u koktel i da su tako ubačeni u garažu i aktivirane. A postoji i mogućnost da je nakon bacanja koktela ubačen neki metak unutra, koje je obuhvatio požar i aktivirao zrna - rekao je za N1 Jovanović.

Za osumnjičenim je raspisana međunarodna poternica, a Jovanović smatra da neko finansira to bekstvo i prikriva ga.

- Ako Simonović ne bude osuđen, mislim da će Srbija, što se tiče slobode medija, pasti na poslednje mesto.

Jovanović ističe da nikad nije dobio pomoć koju je obećala predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, ali ni Grad Beograd i opština Grocka nisu reagovali s tim u vezi.

- Zamolio bih gospodina (Aleksandra) Vučića da svojim aktivistima, koalicionim partnerima zabrani da kradu barem šest meseci, da novinari ne moraju da pišu o njihovim aferama, neka nam malo dozvole da počnemo da hvalimo političare, te ljude na vlasti. Da li ćemo to nekada dočekati, neka nam pruži to zadovoljstvo da pohvalimo barem jednoga čoveka na vlasti da je učinio neko dobro delo za narod - poručio je Jovanović.

(N1, Direktno.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.