Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Krivična prijava protiv Čedomira Jovanovića zbog nasilničkog ponašanja - | K-013 Portal

Krivična prijava protiv Čedomira Jovanovića zbog nasilničkog ponašanja

krivicna prijava protiv cedomira jovanovica, cedomir jovanovic krivicna prijava, ceda jovanovic

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je nakon izvršenih provera izdalo je nalog policiji da se protiv lidera LDP-a Čedomira Jovanovića podnese krivičnu prijavu zbog osnova sumnje da je izvršio tri krivična dela u vezi sa događajem kada je oštećen objekat brze hrane "Pončo" u Novom Beogradu.

Protiv Jovanovića će biti podneta krivična prijava za dva krivična dela iz Krivičnog zakonika: nasilničko ponašanje i uništenje i oštećenje tuđe stvari, kao i za krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz Zakona o javnom redu i miru, preciziraju iz tužilaštva.

Reč je o događaju kada se Jovanović, 2. juna nešto pre 22 sata razbio staklo na lokalu "Pončo" gađajući izlog stolicom.

U izjavi za medije sledećeg jutra on je rekao da je do incidenta došlo pošto su ga napali članovi pripadnika navijačke grupe "Hijene".

Inače, protiv Jovanovića se pred Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu vodi i postupak povodom sumnji da je 18. jula 2020. teniskim reketom udario vlasnika centra za fizikalnu terapiju "Fizio centar".

U tom slučaju Jovanović se tereti za krivično delo lake telesne povrede, a saslušanje u tužilaštvu je zakazano za 25. jun.

(Tanjug)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS