Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website MUP demantovao tvrdnje Narodne stranke - | K-013 Portal

MUP demantovao tvrdnje Narodne stranke

policija, krusevac, hapsenje, narodna stranka

Policijska uprava u Kruševcu ističe da su netačni navodi Narodne stranke o navodnom neosnovanom hapšenju njenih aktivista i naglašava da policija jednako postupa prema svima i svoje aktivnosti sprovodi u skladu sa zakonom nezavisno od stranačke pripadnosti bilo koga.

"Ističemo da prilikom rutinske kontole lica policija nema nikakva saznanja o političkoj pripadnosti lica, niti je to od značaja za njen rad.

U cilјu istinitog informisanja javnosti, Policijska uprava u Kruševcu ukazuje da su pripadnici saobraćajne policije u Kruševcu u kontroli saobraćaja zaustavili vozilo kojim je upravlјao P.P. (1979) iz Kruševca koji je tom prilikom odbio da se podvrgne ispitivanju na prisustvo psihoaktivne supstance u organizmu zbog čega mu je, po Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima, određeno zadržavanje do 12 sati, kao i svakom drugom licu koje odbije da se testira na alkohol ili narkotike.

Sa njim u vozilu bio je i M.Dž. u čijem je stanu policija prilikom pretresa pronašla pištolј sa sedam pripadajućih metaka, vagicu za precizno merenje i malu količinu zelene bilјne materije za koju se sumnja da je marihuana.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovalašćeno držanje opojnih droga, osumnjičenom M.Dž. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Kruševcu.

Pedesettrogodišnji muškarac, koji je sa njima bio u vozilu, saslušan je u policiji u svojstvu građanina i pušten, i nikakakvo hapšenje niti mere prema toj osobi nisu preduzete kako tvrdi Narodna stranka", navodi se u saopštenju.

Policijska uprava u Kruševcu poziva političke stranke da u dnevno političkim obračunima prestanu da zloupotreblјavaju policiju i iznose neproverene i netačne informacije.

(K-013)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Najnovije: Na portalu

BIG PA N Fashion Cinestar 460x600

viber slika 2024 04 10 17 36 01 321

 grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city