Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website MUP Srbija: Intenzivna potraga za mladićem iz Splita - | K-013 Portal

MUP Srbija: Intenzivna potraga za mladićem iz Splita

matej peris, nestao matej peris iz splita

Policija od trenutka prijave nestanka hrvatskog državljanina M. P. (27) u Beogradu danonoćno traga za njim i preduzima sve mere i radnje kako bi što pre pronašla mladića, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.

U potrazi za M. P. neprekidno učestvuju pripadnici svih nadležnih organizacionih jedinica, „a od jutros su u potragu uključeni i pripadnici Ronilačke jedinice Žandarmerije“.

Među njima su Uprava kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd, Policijska ispostava za bezbednost na rekama i sve policijske stanice na teritoriji grada.

Pripadnici Policijske ispostave za bezbednost na rekama zajedno sa kolegama iz Policijske brigade od trenutka prijave nestanka M. P. patrolnim čamcima pretražuju reke Savu i Dunav, kao i obale dve reke.

Policija nastavlja dalji rad na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom mladića M. P. i intenzivno tragaju za njim, naveo je MUP Srbije u saopštenju.

Matej Periš iz Splita nestao je u novogodišnjoj noći.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.