Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website MUP: Vozio sa 4,00 promila alkohola u krvi - | K-013 Portal

MUP: Vozio sa 4,00 promila alkohola u krvi

sremska mitrovica, saobracajna policija, saobracajni prekrsaj

Policija u Sremskoj Mitrovici kaznila je pedesetčetvorogodišnjeg vozača koji je vozio sa 4,00 promila alkohola u krvi novčanom kaznom od 130.000 dinara, devet meseci zabrane upravljanja automobilom i kaznu rada u javnom interesu od 240 sati, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Policija je još saopštila da je u Rumi patrola isključila iz saobraćaja šezdesetčetvorogodišnjaka koji je vozio sa 2,22 promila alkohola i tridesetpetogodišnjeg vozača koji je bio pozitivan na kokain i amfetamin, a u Pećincima dvadesetjednogodišnjeg vozača pod dejstvom kanabisa.

Na području Sremske Mitrovice, saobraćajna policija je zaustavila dvadesetčetvorogodišnjaka koji je vozio brzinom od 175 kilometara na čas, što je za 115 kilometara više od dozvoljene.

Prekršajni sudija mu je izrekao novčanu kaznu od 140.000 dinara i devet meseci zabrane upravljanja automobilom.

Nakon zadržavanja, ovi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Na području Sremske Mitrovice zaustavljen je i šesnaestogodišnjak koji je vozio neregistrovani automobil bez položenog vozačkog ispita, a protiv njega će biti podneta prekršajna prijava.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.