Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nastavlja se potraga za telom Danke Ilić, detaljna pretraga Lazareve pećine i kanjona kod sela Zlot - | K-013 Portal

Nastavlja se potraga za telom Danke Ilić, detaljna pretraga Lazareve pećine i kanjona kod sela Zlot

danka ilić, potraga, lazareva pecina

Policija i dalje traga za telom male Danke Ilić. Prikupljaju se dokazi, proverava više lokacija oko Bora. Dvojici osumnjičenih za ubistvo dvogodišnjeg deteta određen je pritvor do 30 dana. Uhapšeni su brat i otac jednog od osumnjičenih, zbog sumnje da su mu pomogli da sakrije telo devojčice.  

Nastavlja se potraga za telom dvogodišnje devojčice Danke Ilić. Detaljno su pregledana dvorišta komšija i okolni bunari.

Nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, policija je uhapsila dva 50-godišnja muškarca iz Bora, osumnjičena za ubistvo i oni susprovedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Zaječaru.

Njima je određen pritvor do 30 dana. Na teret im se stavlja krivično delo – teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Tužilaštvo je saopštilo da je D. D. priznao zločin, dok se J. S. branio ćutanjem. Uhapšeni otac i brat jednog od osumnjičenih zbog sumnje da su pomogli da se telo premesti na za sada nepoznatu lokaciju.

Građani Bora i Banjskog polja donose cveće i sveće i upućuju saučešće porodici Ilić.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS