Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nastavnik udario 13-godišnjeg dečaka: Učenik zadobio povrede glave - | K-013 Portal

Nastavnik udario 13-godišnjeg dečaka: Učenik zadobio povrede glave

nastavnik udario decaka, pecinci

U Osnovnoj školi „Slobodan Bajić Paja“ u Pećincima dogodio se incident kada je nastavnik udario učenika, koji je zadobio povrede u predelu glave.

Kako prenosi RTS, pozivajući se na saznanja TV Srem, dete je zdravstveno zbrinuto, a protiv nastavnika je pokrenut disciplinski postupak i on je suspendovan s posla.

Prema saznanjima TV Srem incident se dogodio u prostorijama stručne službe, gde je nastavnik fizičkog vaspitanja udario 13-godišnjeg dečaka koji je nakon toga pao, glavom udario o ćošak ormara, nakon čega je zadobio povrede u predelu glave.

Direktorka škole Milijana Srdić potvrdila je da se desio incident sa elementima nasilja tokom koga je učenik predmetne nastave zadobio posekotinu na čelu od strane nastavnika fizičkog vaspitanja, prenosi RTS.

Ona je naglasila da je škola preduzela sve zakonom previđene mere.

Kako se navodi, nastavnik fizičkog u školi radi manje od jedne decenije, a roditelji dečaka nisu želeli da se oglašavaju.

O svemu je obaveštena policija.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.