Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Osnovno javno tužilaštvo: Saslušani osumnjičeni za paljenje automobila predsednika AKV, produžiti im pritvor - | K-013 Portal

Osnovno javno tužilaštvo: Saslušani osumnjičeni za paljenje automobila predsednika AKV, produžiti im pritvor

paljenje, akv, predsednik, pritvor

Povodom interesovanja javnosti za događaj koji se odigrao 04. januara u Novom Sadu, na Telepu, kada je zapaljen automobil predsednika Advokatske komore Vojvodine advokata Vladimira Beljanskog, Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu obaveštava javnost da su A.V. (29) i N.J. (31) danas saslušani i da je predložen produžetak pritvora. 

Tužilaštvo je nakon saslušanja, a na osnovu člana 211 Zakonika o krivičnom postupku, podnelo Osnovnom sudu u Novom Sadu predlog za određivanja pritvora i to zbog postojanja okolnosti da će ometati postupak uticanjem na svedoke, odnosno zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, navodi se u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.