Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Palma povodom optužbi Marinike Tepić: Ne mora tužilaštvo da zove, sam ću se sutra javiti - | K-013 Portal

Palma povodom optužbi Marinike Tepić: Ne mora tužilaštvo da zove, sam ću se sutra javiti

dragan markovic palma

Lider Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma izjavio je danas da su optužbe koje je na njegov račun iznela potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić "najgnusnije laži koje je ikada čuo".

Tepić je danas na konferenciji za novinare optužila Markovića da je na svoje žurke u hotelu "Alfa" u selu Končarevo kod Jagodine, kao i u klubu "Tigar" u tom gradu, dovodio iz Beograda "devojčice od 15, 16, 17 godina", koje bi nakon žurki "ostajale sa njim", ili sa njegovim gostima, a emitovano je i video svedočenje o tim dogadjajima muškarca sa zaštićenim identitetom koji je naveo da je "radio za Palmu" u vreme o kome svedoči.

"To da ta gospodja laže, kao što sam nedavno rekao nije ništa novo, to je već postala svakodnevnica. Jedino što je tačno što je rekla je to da će neko zbog svega ovoga morati u zatvor, a to će biti Djilasova glasnogovornica, autor laži koje je danas izgovorila. Ako gospodine Djilas mislite da lažima skrenete pažnju sa vaših sumnjivih poslova, tako što ćete da pustite svoju glasnogovornicu da laže, vredja, napada sve u Srbiji, onda ste se grdno prevarili", naveo je Dragan Marković Palma u pisanoj izjavi.

On je naveo da "tužilaštvo ne mora da troši papir za pozive", i da će "sam sutra otići da kaže da je Djilasova glasnogovornica izrekla užasne laži", ali da će u tužilaštvu morati da se pojave i Marinika Tepić i muškarac koji je pod zaštićenim identitetom putem video snimka izneo svoje svedočenje o dešavanjima u Jagodini.

"Da vašim lažima nema kraja pokazuju i reči izgovorene na vašoj konferenciji da je nekoga od nekoga strah u Jagodini, da se neki sele iz Jagodine. Iz Jagodine se ne seli niko, već se useljavaju ljudi sa porodicama. Glasnogovrnice, jedino što ste rekli, a da je istina je to, da će neko zbog svega ovoga morati u zatvor", rekao je Marković.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.