Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Palma tužio Mariniku Tepić: Deo je organizovane lažovske grupe - | K-013 Portal

Palma tužio Mariniku Tepić: Deo je organizovane lažovske grupe

dragan markovic palma, marinika tepic, tuzba

Dragan Marković Palma tužio je Mariniku Tepić tvrdeći da mu je svojom izjavama u dokumentarnom filmu "Junaci doba zlog" povredila čast i ugled, saopšteno je danas iz gradske uprave u Jagodini.

Predsednik Jedinstvene Srbije (JS) je Osnovnom sudu u Jagodini danas podneo tužbu zbog povrede ugleda i časti, protiv potpredsednice Stranke slobode i pravde (SSP), kako se navodi, "radnice siledžije i zlostavljača žena Dragana Đilasa, zbog najnovijih laži koje je iznela u filmu 'Junaci doba zlog', emitovanom 9. februara na TV N1".

"Tepić je izjavila da je navodno jedna devojka januara 2019. godine u jednom od navodnih stanova u Jagodini koji su navodno služili za podvođenje maloletnica, bila navodno seksualno toliko zlostavljana da je navodno završila u bolnici i da su navodno lekari pozvali policiju i da je navodno došlo do smena u jagodinskoj policiji i da je navodno tu informaciju dobila od jednog navodnog policijskog službenika", navodi u pisanoj izjavi Marković.

"Marinka Tepić je ceo taj navodni slučaj povezala sa mojim imenom", naveo je Marković, tvrdeći kako "u slučaju takvih krivičnih dela mora postojati trag u bolnici ili Domu zdravlja ili u policijskim zapisnicima".

On ističe da je Opšta bolnica u Jagodini, "za koju Tepić tvrdi da se u istu prijavila navodna zlostavljana devojka, već saopštila da takvog slučaja u toj bolnici nije bilo", a da je u tom periodu koji pominje Tepić "bilo pet prijavljenih slučajeva nasilja, od kojih su četiri bila među bračnim drugovima, a jedan prema starijoj osobi".

Marković tvrdi da "drugih slučajeva nije bilo" i da ih "nije moguće prikriti, imajući u vidu stroge procedure".

On je optužio potpredsednicu SSP da "laže u talasima" i da je ona "deo organizovane lažovske grupe".

"Jednostavno - to što ona pominje se nikada nije desilo", tvrdi Marković, navodeći da je protiv članova SSP podneo tužbe u maju 2021. godine i da i dalje "čeka pravdu na sudu".



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.