Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Muškarac proglašen krivim zbog pucnjave na splavu - | K-013 Portal

PANČEVO: Muškarac proglašen krivim zbog pucnjave na splavu

pancevo, pucnjava na splavu

P. J. iz Pančeva proglašen je krivim za izvršenje krivičnih dela izazivanja opšte opasnosti i nedozvoljenog nošenja oružja. Sud ga je osudio na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od tri godine, naložio mu je oduzimanje predmeta i obavezao ga na plaćanje troškova krivičnog postupka.

Prema drugostepenoj nepravnosnažnoj presudi, P. J. je 4. oktobra 2015. godine, oko 1:10 časova u Pančevu, pod dejstvom alkohola i u stanju bitno smanjene uračunljivosti, ispalio hitac pištoljem marke "Crvena zastava" na splavu "Ljubitelji izvorne narodne muzike Čarobna noć" u ulici Kej Radoja Dakića bb.

P. J. nije imao odobrenje nadležnog organa za držanje i nošenje oružja. Takođe, ispalio je još jedan hitac dok su ga svedoci oborili na pod pokušavajući da mu otrgnu pištolj. Ovim je izazvao opasnost za prisutne na splavu, pri čemu su dvojica ljudi zadobili lake telesne povrede u vidu prostrelnih rana u predelu potkolenica - konobar J. L. i gost M. T. , obojica iz Pančeva.

Presuda je podložna žalbi Apelacionom sudu u Beogradu kao sudu trećeg stepena.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS