Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Podrinske: Mašinovođa teretnog voza nezakonito lišen slobode - | K-013 Portal

Podrinske: Mašinovođa teretnog voza nezakonito lišen slobode

Srbija kargo, mašinovođa, Javni tužilac, pritvor

Kako portal "Podrinske“ nezvanično saznaje, policija je privela a Javni tužilac odredio zadržavanje od 48 časova mašinovođi koji je upravljao vozom i učestvovao u saobraćajnoj nesreći kod Zminjaka na deonici pruge Ruma – Brasina, na putnom prelazu obezbeđenom vertikalnom drumskom signalizacijom.

Ovo hapšenje je izazvalo veliki revolt među zaposlenima u AD „Srbija Kargo“ koji smatraju da je njihov kolega protivpravno lišen slobode i da mu se na taj način nanosi još veća duševna bol koju već imama samim tim što je učestvovao, ne svojom krivićom, u ovoj tragičnoj nesreći. Iako kod mašinovođe nije pronađen alkohol u krvi niti je ustanovljeno da je prekoračio brzinu Javni tužilac je izdao nalog za pritvor, prenose "Podrinske".

Iz Rume za Šabac krenulo je dvadesetak kolega uhapšenog mašinovođe da mirnim protestom ispred Policijske uprave u Šapcu daju podršku svom kolegi i skrenu pažnju javnosti na ovo nezakonito hapšenje, saznaju "Podrinske" od izvora iz AD „Srbija Kargo“.

Prema informaijama do kojih su došle "Podrinske", Jevni tužilac je odbio da razgovara sa advokatima AD „Srbija Kargo“ kao i sa advokatom mašinovođe.

(Podrinske)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS


Najnovije: Na portalu

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city