Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pronađen čamac na dnu Dunava, istražuje se da li pripada nestalim mladićima - | K-013 Portal
potraga, dubav

Pronađen čamac na dnu Dunava, istražuje se da li pripada nestalim mladićimaPrijatelji koji danima tragaju za nestalim mladićima sa Dunava, pronašli su čamac za koji se sumnja da se prevrnuo 18. marta, a na kojem su četvorica prijatelja bili kobne noći, saznaje Blic.


"Prijatelji su uz pomoć sonara uočili čamac koji je potonuo i od sutra će pokušati da ga zakače… Čamac je nađen nasred Dunava, 300 metara ispod Pančevačkog mosta", navodi izvor Blica.
 
Podsetimo, Miloš Marković (37), Nenad Trivković (38) i Milan Nikolić (36) nestali su 18. marta uveče u Dunavu, nakon što su se vraćali sa izleta na Beloj steni, a čamac u kojem su bili prevrnula je jaka košava i veliki talasi.
 
Potraga za njima traje od tada.
 
Jedino je Mane Knežević (37) uspeo da dopliva do kopna. Nezvanično, držao se za dasku. Probio se kroz šibljik i pomoć zatražio u jednoj kući.
 
Prijatelji i porodica već danima unazad organizuju zajedničku potragu za nestalim mladićima, u grupama idu peške, kao i čamcima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.